Ben je wel verzekerd? Je denkt van waarschijnlijk wel maar is dit ook zo!

Na een steekproef zijn wij ons lam geschrokken. In de samenwerkingsovereenkomsten die wij  zijn tegenkomen (ook die van de grotere bureau’s) wordt de aansprakelijkheid voor alle schade verlegd naar de ZZP’er. Een rondgang langs verzekeraars leert ons dat (medische) beroepsaansprakelijkheid zelf verzekeren als ZZP’er domweg lastig is. Verzekeraars die dit wel 'aanbieden' geven aan dat ze géén dekking bieden binnen de muren van ziekenhuizen, klinieken & instellingen (lees de kleine lettertjes). Hier heb je dus niets aan. Wél ben je (meestal) meeverzekerd op de polis van ziekenhuizen, alleen zou er dan in het contract tussen jou en je opdrachtgever/intermediair géén vrijwaringsbeding mogen zijn opgenomen. Dit is jammergenoeg vaak wel het geval. Veel ZZP’ers weten dit niet en lopen daardoor onvermoede risico’s. 

Zoek jij een partner die er voor zorgt dat je wel veilig en verzekerd kunt werken en dat de administratieve rompslomp en de debiteurenrisico’s verdwijnen? Bel 085-0605085 of mail ons info@weallshare.nl.

Geen last meer van administratieve rompslomp of moeten  wachten op je geld! Als we het samen slim regelen kost het niets! 

Sinds het faillissement van het Slotervaart en de IJsselmeer Ziekenhuizen weten we dat ook Ziekenhuizen failliet kunnen gaan. In dat geval loop je veel inkomsten mis. Ook zijn de betaaltermijnen vaak lang. Hier hebben wij een eenvoudige oplossing voor! Voorfinanciering met kredietverzekering en debiteurenbeheer, je hoeft zelfs géén herinneringen meer te sturen. Je hebt het immers al zo druk. Maar nog veel belangrijker: Je krijgt binnen enkele dagen 90% van je factuur betaald. De rest volgt na betaling door de debiteur net als nu! Je hoeft dus niet meer op je geld te wachten. Is dit duur? ‘Nee helemaal niet’. Het kan zelfs zonder kosten als je het slim regelt!  

Zoek jij een partner die er voor zorgt dat je wel veilig verzekerd kunt werken en dat de administratieve rompslomp en de debiteurenrisico’s verdwijnen? Bel 085-0605085 of mail ons info@weallshare.nl.