Gemakkelijker werken, kennis delen, samenwerken en méér doen met minder tijd. Dat is allemaal van belang voor u als opdrachtgever. 

Ons systeem helpt u als opdrachtgever en (ons als werkgever) alle administratie en personeelszaken eenvoudiger te maken. Dat doen wij door onze online applicatie en onze dienstverlening aan u beschikbaar te stellen. 

Onze partner BV Dubbel U (KvK 34293395) is werkgever en ABU-lid en NEN 4400-1 gecertificeerd.

Kwaliteit

De kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening is erg belangrijk. Daarom werken wij volgens de regels van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en zijn wij NEN 4400 gecertificeerd. We ondergaan periodieke audits onder toezicht van de Stichting Normering Arbeid (SNA) en de ABU. Door gebruik te maken van ons backoffice systeem bieden wij u zekerheid over onze administratieve processen. Met onze certificeringen en de controle door een accountant maakt dat de dienstverlening betrouwbaar en in control is.

Beschikbaarheid

Onze backoffice wordt extern gehost zodat u over de volledige capaciteit kunt beschikken om u altijd van dienst te zijn. U beschikt hiermee altijd over de best mogelijke administratieve dienstverlening. Mocht u andere vragen hebben over onze dienstverlening dan zorgen wij voor korte responstijden en persoonlijk contact (indien gewenst).

Veiligheid

Vanzelfsprekend wordt alle data versleuteld verzonden via een beveiligde verbinding. Zijn er firewalls opgenomen in de infrastructuur. Dagelijks wordt een veiligheidsscan uitgevoerd.

Ziekteverzuim

Wanneer een uitzendkracht of gedetacheerde ziek wordt ligt de volledige verantwoordelijkheid van het doorbetalen van het salaris bij We all Share Care. Ook zorgen wij voor re-integratie, bedrijfsartsen en een arbodienst. Ons backofficebedrijf is eigenrisicodrager voor de ziektewet en hebben de uitvoering hiervan aan een gespecialiseerde verzekeraar uitbesteed. Kortom géén zorgen voor u als opdrachtgever. Dit in tegenstelling tot veel van onze concurrenten die meestal een eigen risico termijn c.q. doorbetalingsverplichting kennen van 10 werkdagen voor opdrachtgevers.

Wat biedt het systeem?

  • U kunt de gewerkte uren controleren/fiatteren;
  • De salarisadministratie is up to date;
  • Alles wordt gecontroleerd door onze loonadministrateur/accountant;
  • Er zijn HRM tools beschikbaar;
  • Alle processtromen zijn gewaarborgd;
  • De communicatie tussen u en ons bedrijf is goed gedocumenteerd.

Wanneer u zaken gaat doen met We all Share Care ontvangt u de benodigde gegevens die toegang bieden tot dit systeem. Meer weten?

Laat dan uw contactgegevens hieronder achter. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.