Operatieassistent Regio Haarlem 

Vind in dit ziekenhuis de perfecte balans tussen werk en privé. Bepaal zelf het aantal uur dat je werkt! Als operatieassistent maak je deel uit van een uiterst professioneel en enthousiast team. Je bent meer dan welkom! 

Operatieassistent

 

Bepaal zelf het aantal uur per week! 

Functie

 

Als operatieassistent binnen dit ziekenhuis kom je te werken in een uiterst professioneel maar ook enthousiast en betrokken team waarin je je meteen thuisvoelt. Een team waarin je ruimte krijgt om al je talenten in te zetten en uit te breiden. Je werkzaamheden bestaan uit omlopen, instrumenteren en assisteren ten behoeve van de chirurgische ingreep bij een patiënt, binnen de gestelde richtlijnen en protocollen die gelden op de OK. Je zult werkzaam zijn op alle locaties van het Spaarne Gasthuis. 

Weten hoe het er bij ons aan toe gaat? Operatieassistent Jacqueline vertelt je er graag meer over! 

Afdeling

 

Het OK-complex bevindt zich op de diverse locaties van het ziekenhuis. In Haarlem Zuid zijn er 7 operatiekamers waar voornamelijk de hoogcomplexe ingrepen plaatsvinden zoals de grote vaatoperaties, traumatologie en thoraxchirurgie. Vanaf 2018 vinden hier ook alle operaties op het gebied van moeder en kind plaats. Binnen een andere locatie zijn er 8 operatiekamers, waar middelcomplexe en oncologische ingrepen plaatsvinden. Op nog een derde locatie zijn er 5 operatiekamers, hier vinden voornamelijk de laag en middelcomplexe ingrepen plaats, die in dagbehandeling of shortstay plaatsvinden. 

Binnen het OK complex werken ruim 200 medewerkers. Iedere dag bieden wij onze gasten Topzorg door het creëren van een veilige en gastvrije omgeving, waarbij aandacht en persoonlijke specifieke zorg de basis vormen. 

Wij vragen van een operatieassistent

 

 

Je bent gemotiveerd, proactief en bent in het bezit van een CZO diploma Operatieassistent. Daarbij stel je de patiënt centraal, streef je steeds naar de beste kwaliteit van werken en denk je graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen. Wij zoeken een professionele, collegiale, stressbestendige en servicegerichte collega die goed op de hoogte is van ontwikkelingen in het vakgebied en dat ook graag wil delen met collega’s.

 

Ons aanbod

 

 • Wij bieden ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding en waar nodig extra scholing; 
 • We betalen uit in FWG 60 + ORT en 0,19 cent/km of een auto van de zaak (bij een contract van minimaal 32 uur  per week);
 • Veel afwisseling als je er voor kiest om te werken in verschillende regio's;
 • Een welkomstbonus;
 • Je bouwt uiteraard pensioen op;
 • Zelf je rooster bepalen;
 • Je hebt een 13e maand en vakantiegeld;  
 • Je bent verzekerd bij arbeidsongeschiktheid en je hebt recht op WW en WIA, etc.;
 • Dus we bieden een bovengemiddeld salaris, beter dan de CAO;
 • Je hebt wel de voordelen van het ondernemerschap maar niet de risico’s;
 • Flexcontracten zijn natuurlijk ook mogelijk (nul-urenbasis op basis van losse dagen);
 • Ook ZZP-ers zijn welkom

Solliciteren

Direct solliciteren op deze functie? Gebruik dan de knop ‘solliciteren’ op deze pagina.

 

Vacatures